Konferens i Nordens högsta kontorshus

  Välkommen till Village Konferens Citygate – en hel konferensvåning i Nordens högsta kontorshus, mitt i härliga Gårda i centrala Göteborg. Här bjuder vi på toppmoderna lokaler, god mat och service och support under hela arrangemanget. Konferens, möten, kick-off, föreläsningar, utbildningar, presentationer eller event? Vi hjälper er att skräddarsy det perfekta evenemanget i våra inspirerande konferenslokaler mitt i Göteborg.

  Konferens mitt i Göteborg

  Lokaler för 4–70 personer

  Konferenspaket där allt ingår

  Njut av god mat och fika

  Läcker mat, smarrig fika, fräsch frukt och hälsosamma tilltugg är viktigt för att orka hålla energin uppe under en hel konferens. I Village Konferens Citygate finns restaurang och café som dukar upp en härlig och vacker buffé med god, hemlagad mat varje dag. De serverar även eftermiddagsfika med kakbuffé, fruktfat, smoothies och annat gott i mötes- eller konferenslokalen som ni har bokat eller ute i den gemensamma loungedelen. Vår ambition är att erbjuda den godaste konferensen i Göteborg city!

  Rum för alla möten

  Vi erbjuder konferens- och mötesrum i olika storlekar och med olika möblering och sittning för olika behov. Vi har 13 rum med plats från 4 till 70 personer. Alla rum är ljusa, rymliga, moderna och utrustade med antingen tv-skärm eller projektor.

  Lätt att komma hit

  Det enkelt för alla deltagare att komma på konferens i Gårda i Göteborg. Det är promenadavstånd från Centralstationen, 20 minuter med bil från Göteborg Landvetter Airport och det är smidigt och lätt att ta spårvagn, buss, bil, cykel eller promenera.

  Boka konferens i Göteborg

  Heldag eller halvdag?

  Stor konferens hela dagen eller litet möte en halvdag? För oss är flexibilitet en självklarhet. Det går bra att boka heldag, halvdag, förmiddag eller eftermiddag.

  • Heldag 08:00 –17:00

  • Halvdag 08:00 –12:00 eller 13:00 –17:00

  • I mån av plats hyr vi även ut våra rum för kortare möten.

  Heldagspaket

  Med vårt förmånliga heldagspaket blir det ännu enklare att arrangera en konferens. Det är en helhetslösning där allt ingår:
  • Frukostfralla

  • Kaffe/te

  • Förbokade platser i restaurangen med vår fina buffé

  • Eftermiddagsfika med kakbuffé

  • Fruktfat, smoothies

  • Annat gott

  Hör av dig till oss och boka ditt konferenspaket