Mötesplats the Village

Vårt kulinariska entréplan är en hyllning till arbetsveckan, där besökaren kan känna total bekvämlighet och trivsam gemenskap. Både caféet och restaurangen kallas Village, vad menar vi med det? Jo, i den traditionella byn samlades människor i alla åldrar för att hjälpa och stötta varandra, och det är precis den känslan som vi vill skapa.

Restaurang i huset

Matlust, ljuva dofter och klimatsmarta menyer. Vi dukar upp en härlig buffé av grönsaker, sallader och spännande tillbehör. Du väljer kött, fisk eller vegetariskt, gott och varierat med smaker från världens alla kök. Vi har nära samarbete med våra leverantörer och följer säsongens produkter eftersom vi både tänker på hållbarhet och goda smaker.

Öppettider
Mån-fre 11:00-13:30


Café

I caféet serverar vi allt från frukost till lättare luncher, fika och husets godaste kaffe. Utbudet är lite lättare än i restaurangen men filosofin är den samma. Ni kan givetvis beställa upp fika och annat till kontoret härifrån. 

Öppettider
Mån - tors kl 07:30 - 17:00
Fre kl 07:30 - 16:30

Catering

Vi ordnar det som ska behövs till ert event, konferens, möte eller klockan-tre-fikan. Från en hälsosam lunch eller festlig trerätters middag till något sött till kaffet vi finns här för er. Det går utmärkt att boka restaurangen för ett event, prata gärna med oss så hittar vi en bra lösning.

Konferens i Nordens högsta kontorshus

Välkommen till Village Konferens Citygate – en hel konferensvåning i Nordens högsta kontorshus, mitt i härliga Gårda i centrala Göteborg. Här bjuder vi på toppmoderna lokaler, god mat och service och support under hela arrangemanget. Konferens, möten, kick-off, föreläsningar, utbildningar, presentationer eller event? Vi hjälper er att skräddarsy det perfekta evenemanget i våra inspirerande konferenslokaler mitt i Göteborg.

Konferens mitt i Göteborg

Lokaler för 4–70 personer

Konferenspaket där allt ingår

Boka konferens i Göteborg

Heldag eller halvdag?

Stor konferens hela dagen eller litet möte en halvdag? För oss är flexibilitet en självklarhet. Det går bra att boka heldag, halvdag, förmiddag eller eftermiddag.

• Heldag 08:00 –17:00

• Halvdag 08:00 –12:00 eller 13:00 –17:00

• I mån av plats hyr vi även ut våra rum för kortare möten.

Heldagspaket

Med vårt förmånliga heldagspaket blir det ännu enklare att arrangera en konferens. Det är en helhetslösning där allt ingår:
• Frukostfralla

• Kaffe/te

• Förbokade platser i restaurangen med vår fina buffé

• Eftermiddagsfika med kakbuffé

• Fruktfat, smoothies

• Annat gott

Hör av dig till oss och boka ditt konferenspaket