Cykelhotell

Det ska vara lätt att cykla till jobbet. Lätt att parkera, utan oro för att bli av med något värdefullt. Lätt att duscha bort rosiga kinder. Lätt att byta om till fräscha kläder som matchar dagens arbete. Men också lätt att serva, tvätta och laga din cykel. Det du behöver finns i cykelhotellet. Lätt helt enkelt.

Ta cykeln rakt in i huset

Boka in träning på lunchen?

Kör till flyplatsen på 18 minuter

Handdukstjänst

Ett sätt att underlätta vardagen för cykelpendlare är möjligheten att alltid ha tillgång till härliga nytvättade handdukar i omklädningsrummet.

Parkering

Stadsporten ligger alltid där den stora vägen möter staden. Citygate är strategiskt placerad vid E6:an och med bil tar du dig snabbt till allt i Göteborg med omnejd. Vi kommer att erbjuda den automatiserade parkeringslösningen Park & Go tillsammans med mobilitetstjänser såsom bilpool, och den senaste tekniken inom elbilsladdning och tillhörande betallösning via appen Apcoa Flow. Apcoa Parkering kommer att vara vår parkeringsoperatör.

Citygate konferens

Välkommen till en bättre dag på jobbet. Konferens i Nordens högsta kontorshus är en härlig upplevelse. Ljusa och vackra lokaler som lämpar sig lika väl för det mindre mötet som för den större konferensen. Vår flexibla och tillmötesgående personal skräddarsyr din konferens efter dina behov och finns alltid där för att hjälpa till. Kontakta Compass group för frågor och bokningar.

Gym i huset

I Citygate har vi ett fullutrustat gym och yogasal som gör att du kan ta hand om kropp och själ, utan att förlora tid i onödan. Gymmet drivs av den lokala och personliga gymkedjan Omnia Hälsoklubb, som har en helhetssyn på hälsa och välmående. Oavsett vilka behov du har – att bli starkare, få ökad mobilitet eller förbättra konditionen – finns Omnias hälsocoacher där för att hjälpa dig nå dina hälsomål. Vill du veta mer om Omnias erbjudande i Citygate? Hör av er till thomas@omniagym.se.

Besök Omnias Instagram här.