Co-working i Göteborg där allt ingår

  När du hyr kontor i Citygate Ateliér ingår allt du kan tänka dig för en riktigt smidig och hälsosam arbetsvardag. Eller vad sägs om att sitta i inspirerande miljöer tillsammans med andra företag, där alla har eget rum men delar på lounge, kök och en härlig solterrass. Dessutom ingår cykelhotell med dusch och omklädningsrum, frukost varje dag, fri tillgång till gym och all tänkbar service för en riktigt bra dag på jobbet. Kör du bil? Då har vi ett toppmodernt parkeringsgarage med laddstationer och tjänster från Apcoa Flow.

  Frukost, frukt, kaffe och te

  Tillgång till husets terrass på vån 3

  Gym, hälsohubb och cykelhotell

  Kontorshotell möblerat och klart

  Co-working eller kontorshotell? För många är det samma sak. Viktigast är själva funktionen och vad som ingår. I Citygate får du ett eget fullt möblerat och låsbart rum. Här kan du börja jobba direkt första dagen, allt är på plats och funkar i samma sekund som du sätter dig vid skrivbordet, i soffan eller kanske med en kaffe i köket tillsammans med andra. Du har all kontorsservice du behöver: reception i entrén, posthantering, wi-fi, skrivare/scanner, städning, mötesplatser och konferensmöjligheter.

  Gott och nyttigt på alla plan

  När du hyr rum i Citygate Ateliér ingår inte bara en hälsosam arbetsmiljö och härliga grannar. Dessutom ingår god frukost varje dag, kaffe och te, terrass i solläge och restaurangen och café i entréplan där de serverar vällagad, hälsosam och fantastiskt god mat med inspiration från världens alla kök. Kanske en smoothie till mellanmål? Det har de också.

  Fri tillgång till gym och cykelgarage

  Har Citygate Göteborgs bästa co-working? Vi tror det. Här ingår allt för en bra och hälsosam arbetsdag och service som gör det lite enklare att få ihop livspusslet. Därför ingår fri tillgång till husets hälsohubb och gym som kommer att drivas av Omnia. Där du kan köra ett pass på lunchen eller efter jobbet. Cyklar du till jobbet? Cykla rakt in i vårt cykelhotell, fixa en lös mutter i cykelverkstan, ta en dusch i omklädningsrummet med tillgång till handuksservice och du är redo för en inspirerande arbetsdag.

  Vad ingår?

  Co-working centralt i Göteborg

  från 6000 kr*

  I Citygate finns fantastiska möjligheter för alla företag. Vi erbjuder coworking/ kontorshotell och flexibla hyreskontrakt anpassade efter dina eller era behov.

  • Eget låsbart rum
  • Kontorsmöbler
  • Värd på plats
  • Reception/front desk
  • Terrass i direkt anslutning
  • Företagsadress
  • Frukost varje dag, kaffe/te, frukt
  • Posthantering
  • Wi-fi, kopiering/skrivare
  • Fri tillgång till husets gym och hälsohub
  • Cykelhotell med omklädning
  • Dusch och handduksservice

  *priset är per person och baseras på ett rum om ca 6 personer

  Citygate co-working – kom och titta!

  Är Citygate co-working något för dig? Kom och titta! Vi visar dig gärna runt i våra fantastiska lokaler och bjuder på en kaffe med utsikt från Nordens högsta kontorshus.

  Intresseanmälan/
  Boka visning

  1

  200

  Är du intresserad av co-working?*

  Du måste fylla i en e-postadress