Ett kontor för dig mitt i Göteborg

Jobba i Nordens högsta kontorshus! Med sina 144 meter och 36 våningar har Citygate inte bara vidunderlig utsikt över hela Göteborg. Här finns också öppna, ljusa och flexibla ytor som gör att du kan få det optimala kontoret för er verksamhet. Men kanske ännu viktigare är servicen och möjligheterna som finns i huset.

Citygate Ateliér

Co-working med fullservice

Vårt erbjudande för startups och mindre bolag som behöver ett premiumkontor och tillhörande serviceupp­levelse. Eller varför inte det större företaget med projektuppdrag som behöver en flexibel lösning med det stora kontorets utbud.

Klart att flytta in

Vi finns här för dig som letar nytt kontor. På våningarna 4 och 7 i Citygates lägre huskropp finns lediga lokaler på 1 400 kvm och 2 600 kvm. I höghusdelen, som växer 144 meter upp mot himlen, finns lediga våningsplan med kontorsytor på 400–800 kvm. Självklart kan ni välja en del av en våning eller kontor på flera våningsplan. Våra stora kontorsytor är inflyttningsklara vilket gör en flytt snabb och enkel. Är ni osäkra på hur stort kontor ni behöver? Kontakta oss så hittar vi tillsammans en kontorslösning som passar er bäst.

Hör av dig till oss så skapar vi ditt drömkontor

Intresseanmälan/
Boka visning

1

200

Är du intresserad av co-working?*

Du måste fylla i en e-postadress