Village

Vårt kulinariska entréplan är en hyllning till arbetsveckan, där besökaren kan känna total bekvämlighet och trivsam gemenskap. Både caféet och restaurangen kallas Village, vad menar vi med det? Jo, i den traditionella byn samlades människor i alla åldrar för att hjälpa och stötta varandra, och det är precis den känslan som vi vill skapa.

Restaurang i huset

Matlust, ljuva dofter och klimatsmarta menyer. Vi dukar upp en härlig buffé av grönsaker, sallader och spännande tillbehör. Du väljer kött, fisk eller vegetariskt, gott och varierat med smaker från världens alla kök. Vi har nära samarbete med våra leverantörer och följer säsongens produkter eftersom vi både tänker på hållbarhet och goda smaker.

Öppettider
Mån-fre 11:00-13:00


Café

I caféet serverar vi allt från frukost till lättare luncher, fika och husets godaste kaffe. Utbudet är lite lättare än i restaurangen men filosofin är den samma. Ni kan givetvis beställa upp fika och annat till kontoret härifrån. 

Öppettider
Mån - tors kl 07:30 - 17:00
Fre kl 07:30 - 16:30

Catering

Vi ordnar det som ska behövs till ert event, konferens, möte eller klockan-tre-fikan. Från en hälsosam lunch eller festlig trerätters middag till något sött till kaffet vi finns här för er. Det går utmärkt att boka restaurangen för ett event, prata gärna med oss så hittar vi en bra lösning.

I området

De forna industrikvarteren är numera ett område med härligt folkliv och utbudet av restauranger, caféer och hotell som ständigt fylls på, allt för att skapa liv och rörelse i området. Vår granne Jacy´s Hotel & Resort en helt ny destination med restauranger och aktiviteter. Gårda bakeshop, här kan du köpa med dig fika och lättare luncher. Hildas Restaurang, MVG, Aptitgården, Beat, Heaven 23, Upperhouse, Subete Sushi – ja, listan bara fortsätter.